I'm a wolf and you're handsome

because I'm a beauty and EXO are wolf





M E R D E K A ! !
 
Tuesday, 8 October 2013 




Annyeonghaseyo!!!!!!!!Merdeka!Merdeka!Hari nie bkn nak citer pasal 31 Ogos..Ini nak citer pasal 8 October 2013...uhuhhuh..Taw ape jadi??of course la x taw kan sebab x citer lagi..huhh..Nak taw kan??? Jom bace karangan Ain..hahaha..

Pada 08/10/2013,calon PMR yang bernama AIN NATHASYA sudah bebas dari penjajahan kertas2 peperiksaan PMR..(ade x mcm pembace berite)huhuh...Ain dah plan lepas PMR Ain nak KPOP puas2 sampai muntah,pengsan dan seumpananyer..Lepaskan geram sepenuhnyer..huhuhhhuhuh..

Waktu jawab last payyyyyyyper tu rase mcm ahhhh,uhhhh,erhhhhh x taw nak ckap mcm mane..Dah la pengawas peperisaan tu comel nak mampuih..Of course lelaki..Bile tngok je kelibat pengawas tu terus naik semangat nak dapt 8A tu..huhuhu..Ain x taw ape yang Ain tulis sekarang nie..Ye la tgah dalam mode happy kan...

Lepas seorang pengawas yang pompuan tu cakap "Ok mase dah tamat,calon2 dikehendaki berhenti menulis" Ain dah macam orang gile tersenyum2,tersengih2 dah mcm apo je dah..Keluar je dewan rase ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh best gile bhai..ape lagi nak taip nie...x taw la nak tulis ape lagi nie...

X pelah..Yang Ain taw nak KPOP sampai muntah...Paipai..

143 Baekhyun


Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.