I'm a wolf and you're handsome

because I'm a beauty and EXO are wolf





Photoshop and Header^^
 
Saturday, 9 March 2013 



Annyeonghaseyo..Tadikan Ain download PHOTOSHOP CS4..Eh CS4 ke CS5..Entah lupe pulak..Ahh abaikan..Pastu lepas Ain dah siap download photoshop tu..Ain terus menggunekannyer...huhuhuuu..Nak taw Ain buat ape ngn photoshop tu..Ain buat header..hahahahahaa...Tapi x lawa mane pon burok..huhuhuhuuh...Ain buat header yg BUKAN TRANPARENTS sebab sekarang nie kan trend header x tranparents kan???????...Ain x buat banyak pun sebab Ain malas..SORRY..Dah ade photoshop senang sikit rase nak edit gambar,nak buat header,nak transparentskan gambar semuenyer senang lah...Dulu Ain ade download photoshop tapi photoshop yg lame tu Ain DELETE sebab x boleh bukak..Pening kepala dibuatnyer..Photoshop yg baru di download nie ok jer SETAKAT nie..Tak taw pulak esok lusa jahanam pulak..Photoshop y baru nie pon download sekejap jer..Yg lame punyer tu sampai BERJANGGUT Ain tunggu..Jangan tnayer mane janggut tu pergi..hahahahahaha..Tadi Ain cakap Ain buat header tapi korang x taw Ain rujuk kat maner buat menatang nie semue..Ok Ain bagi taw Ain rujuk cara buat header nie dari blog akak  TIEQA dengan akak LYSSA ..Ohh lupe pulak Ain ade buat header transparents sekali lah..Ain ingat Ain x buat...huhuhuhuhuhuh..Satu header transparents,satu lagi header x tranparents..huhuhuhuhu..Baru perasan..Dah dah Ain x nak merepek panjang panjang..Moh kite ke sekolah tengok header tu..


Nie tak transparents taw..Kalau nak amek la..Tapi bgitaw Ain dekat comment ok..Donghae comelkan diye..Donghae nie suami Ain yg ketige..huhuhuhu..
http://3.bp.blogspot.com/--2tSTVoQcJU/UTsoP0AJP_I/AAAAAAAAAxE/TwFwslBaPmA/s640/Untitled-header.png


Nie tranparents punyer..Nie suami Ain yg first huhuhu sayang diyer..Klau korang amek..Ain gigit korang muahahahahahahaha...Jahatnyer Ain nie... huhuhuhuhuhuhuh..
http://1.bp.blogspot.com/-9_rlfCv88mA/UTspkWW9CiI/AAAAAAAAAxQ/LOF9wi0NBr8/s640/Untitled-1.png

Ok Ain out dulu..Kalau amek jngn lupe comment uke..PAIPAI 


Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.